Hos oss hittar du allt inom profil & presentreklam

Sigillet etablerades 1936 och har sedan dess arbetat för att stärka sina kunders varumärken genom att stötta med rätt produkter i varumärkesstrategier och profilvaror. I vår allt mer omfattande webbshop hittar du ett brett sortiment av profilkläder, presentreklam arbetskläder, skyltar, och övrigt profilmedia.

Med vår hjälp kan du stärka ditt varumärke och kunna förmedla ett starkt och välprofilerat företag gentemot dina egna kunder. Oavsett om du använder våra produkter som komplement eller för att bygga en helt egen strategi kommer du att se effektiva resultat.

Kort och gott stärker vi ditt varumärke!

Några av våra kunder genom åren:
ABB, Berglunds Åkeri, Bilia, BT, Cramo, FM Reklam, AB Karl Hedin, Railcare, Volvo, ÅF Konsult.

Varumärkesbyggande

Under alla de år som gått har vi strävat efter att hitta det bästa sättet att uppfylla våra kunders önskemål. Vi har kommit fram till att det inte handlar om att man ska vara billigast eller snabbast, inte i det långa loppet. Det viktigaste är produktens värde och leveranssäkerhet. Profilering handlar inte om dra på sig kostnader, det handlar om att investera i sitt eget varumärke och att se långsiktigt. Där finns vi på plats för dig.

Helhetslösningar

Vi är ett av de få profil- och reklamföretagen i landet som tillhandahåller produkter ur alla produktgrupper; profilkläder, presentreklam, arbetskläder, bildekor, mässmontrar samt skylt- och displayprodukter. Vår styrka är vår bredd. och det är en stor fördel för dig som kund. Du behöver inte vända dig till fler leverantörer.

Personlig Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor och vi kommer alltid söka svar för att kunna hjälpa dig som kund på absolut bästa sätt. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Kort fakta

Bolagsnamn
Sigillet AB
Org.nummer
5564521580
Telefonnummer
016-100 150
E-postadress
info@sigillet.se