Facebook

Instagram

Sigillet

Profil & presentreklam

Profilkläder

Att använda kläder med företagets budskap som tryck eller brodyr är ett smidigt sätt att profilera sig utåt. Kläderna, speciellt om de är snygga och är gjorda av bra material, används inte sällan även utanför arbetsplatsen. När vi väljer leverantörer tar vi hänsyn till flera aspekter.

Förutom kvalité och pris lägger vi mycket kraft på att gynna miljön och att välja leverantörer med produkter som framställs på så bra vis som möjligt. Med våra leverantörer kan vi erbjuda skräddarsydda profileringslösningar som innefattar allt ifrån strumpor till arbetskläder och kostymer. Detta gör att vi levererar högsta kvalité, oavsett om du ska ha ett kundmöte på golfbanan eller dränera en källare..

Några av våra leverantörer

Harvest

Harvest är baserat på amerikanskt leisure mode. Designen och passformen står sig med tiden. James Harvest Sportswear är bekväma plagg och sportiga.
Företag och organisationer som lägger stor vikt vid kvalitet i sin marknadskommunikation väljer James Harvest Sportswear som sin profilklädesleverantör.

Printer Active Wear

Printer Active Wear-kollektionen erbjuder profilkläder med hög kvalitet till ett lägre pris. Kollektionen är optimal för kampanjer som kräver stora volymer. Ekvationen “hög kvalitet/lägre pris” har lösts genom sunt förnuft. Det tummas aldrig på kvaliteten när det gäller material, sömnad och formgivning, men genom en enkel, ren design där ibland detaljer väljs bort till förmån för priset, kan Printer leva upp till sin filosofi: “Best value in large volumes”

Jobman

Jobman är vår arbetsklädsleverantör. Alla Jobmans produkter har genomgått testning i det bästa testlabbet som finns – verkligheten. Och det är när jobbare använder produkterna som det visar sig vad som fungerar och vad som är mindre lyckat. Materialet testas i labbmiljö, men funktionaliteten kan bara testas i verkligheten. När du tar på dig ett nytt plagg från Jobman kan du alltså vara säker på att kvaliteten och funktionsdugligheten är bra.

Båstad

Skyddsskor, ett självklart komplement till våra arbetskläder! Båstad, vår samarbetspartner, har ett stort urval av varumärken och du väljer det som passar dig!

Craft

Hemligheten är att förstå hur armar, axlar, höfter och ben samarbetar! Det är Crafts vision och kanske därför de producerar de absolut bästa funktionsplaggen, oavsett vilket nivå av aktiviteter du väljer!

Läs mer om funktion och kvalité på deras hemsida och testa produkterna i vår utställning!