Facebook

Instagram

Sigillet

Profil & presentreklam

Profilkläder

Att använda kläder med företagets budskap som tryck eller brodyr är ett smidigt sätt att profilera sig utåt. Kläderna, speciellt om de är snygga och är gjorda av bra material, används inte sällan även utanför arbetsplatsen. När vi väljer leverantörer tar vi hänsyn till flera aspekter.

Förutom kvalité och pris lägger vi mycket kraft på att gynna miljön och att välja leverantörer med produkter som framställs på så bra vis som möjligt. Med våra leverantörer kan vi erbjuda skräddarsydda profileringslösningar som innefattar allt ifrån strumpor till arbetskläder och kostymer. Detta gör att vi levererar högsta kvalité, oavsett om du ska ha ett kundmöte på golfbanan eller dränera en källare..

Några av våra leverantörer

Harvest

James Harvest Sportswear har sin bas i amerikanskt leisuremode och kännetecknas av yppersta kvalitet och hantverk. God design, väl avvägda materialval och en detaljrikedom gör att företag som lägger stor vikt vid kvalitet i sin marknadsföring, i första hand väljer plagg från James Harvest Sportswear. Adds Profile to your business. Se Harvest-sortimentet 2022 här.

J.Harvest & Frost

J.Harvest & Frost skapar kläder för alla aspekter i livet.  Vi söker ständigt nya prestanda och uppfinningar för våra produkter, någonting du märker när du bär kläder från vår kollektion Se J.Harvest & Frost katalog 2021 här.

Printer Active Wear

Printer Active Wear-kollektionen erbjuder profilkläder med hög kvalitet till ett lägre pris. Kollektionen är optimal för kampanjer som kräver stora volymer. Ekvationen “hög kvalitet/lägre pris” har lösts genom sunt förnuft. Det tummas aldrig på kvaliteten när det gäller material, sömnad och formgivning, men genom en enkel, ren design där ibland detaljer väljs bort till förmån för priset, kan Printer leva upp till sin filosofi: “Best value in large volumes” . Printer Active Wear 2022 hittar du här!

Red Flag by Printer Active Wear är ett koncept med lågt pris och bra kvalitét som ledord. I Red Flag hittar du prisvärda basprodukter som fleeceplagg och  softshelljackor. 7 färger, damstorlekar XS - 3XL, herrstorlekar S-5XL Se mer om Red Flag  i Printer-katalogen här!

Printer Essentials kallar vi vårt färgkoordinerade plaggsortiment. Konceptet innehåller många plaggkategorier där alla modeller finns i minst 7 starka och synkroniserade färger. De flesta plaggen finns i både dam- och herrmodell och i storlekar upp till 5XL. Läs mer om Essentials här.

Headwear

Här hittar du marknadens bredaste sortiment av kepsar och mössor. Hos oss finner ni 100-tals olika lagerförda modeller likväl som ett stort urval av förädlingstekniker.

Ta en titt på vår nya katalog för 2022 - Klicka här!

Craft

Hemligheten är att förstå hur armar, axlar, höfter och ben samarbetar! Det är Crafts vision och kanske därför de producerar de absolut bästa funktionsplaggen, oavsett vilket nivå av aktiviteter du väljer!

Läs mer om funktion och kvalité på deras hemsida och testa produkterna i vår utställning! Här kan du läsa mer om hela Craft-sortimentet 2022!

Här hittar du också den nya Teamwear Katalogen för 2022.

Jobman

Jobman är vår arbetsklädsleverantör. Alla Jobmans produkter har genomgått testning i det bästa testlabbet som finns – verkligheten. Och det är när jobbare använder produkterna som det visar sig vad som fungerar och vad som är mindre lyckat. Materialet testas i labbmiljö, men funktionaliteten kan bara testas i verkligheten. När du tar på dig ett nytt plagg från Jobman kan du alltså vara säker på att kvaliteten och funktionsdugligheten är bra. Jobman arbetskläder, här hittar du katalogen för 2022!

Vårens och sommarens nyheter hittar du här!

Practical är den senaste kategorin arbetskläder i Jobmans sortiment. Självklart är kvaliteten hög precis som på alla produkter men färre finesser och enkla lösningar håller nere priset och gör Practical till ett enkelt val för den prismedvetne. Här hittar du Practical katalogen.

Båstad

Skyddsskor, ett självklart komplement till våra arbetskläder! Båstad, vår samarbetspartner, har ett stort urval av varumärken och du väljer det som passar dig! Komplett katalog hittar du här!