Facebook

Instagram

Sigillet

Profil & presentreklam

Presentreklam

I vårt presentreklamsortiment kan vi erbjuda allt ifrån pennor och suddgummin till golfbagar och kristallvaser. Vi använder oss av välrenommerade leverantörer för att kunna få den kvalité som vi vill leverera. Våra leverantörer skall vara kvalitetssäkrade, skall arbeta på ett sätt som är sunt för miljön och skall vara kostnadseffektiva. Detta genomsyrar även vår organisation.

Sagaform

Sagaform är ett av de ledande varumärkena inom utveckling, distribution och marknadsföring av Nordisk design. Produkterna utvecklas av ledande formgivare och har en svensk formgivartradition som grund. Företaget ingår i New Wave Group AB tillsammans med bolag som Orrefors Kosta Boda, Sea Glasbruk och Craft. Låt dig inspireras av Sagaforms katalog 2018 här!

Ingli

Varusortimentet består av reklampennor, konferensmappar och mindre give aways som visitkortsfodral och liknande. Ingli Sweden tillhandahåller ett heltäckande sortiment både av prisvärda plastpennor och mer exklusiva metallpennor. Här hittar du reklampennor.

Prodir

Under de senaste trettio åren har Prodir producerat pennor för profilering. Prodir menar att reklamproduktens kvalité är ett meddelande i sig självt, och att kvalité samt kreativitet är viktigt för att hålla budskapet trovärdigt.

Bercato

Bercato är en grossist med designade hemtextila produkter som är utmärkta för profilering, presenter som är kul att ge bort och presenter som är kul att få. Bercato leverar alltifrån badlakan och kylbagar till friskvårdsprodukter och miniräknare.

Magasin

Idag är sortimentet främst inriktad på varumärken med exklusivitet. Vi är övertygade om att ett starkt varumärke är viktigt båda för dig som givare och mottagaren.

Newport Collection

Det som började 1996 med en samling av handdukar har vuxit till ett brett utbud av sängkläder, plädar, badrockar och tillbehör; produkter med en tidlös och klassisk design inspirerad av den amerikanska New England stilen. Newport Collection har alltid stått för att erbjuda kvalitetsprodukter, skapa livsstil och bjuda in folk att delta i deras drömmar.

For successful business

For successful business erbjuder ett urval av funktionella produkter i utsökt design och av hög kvalitet. Samtliga är tillverkade och designade så att lasergravyr ska framträda på ett så tilltalandesätt som möjligt. Här erbjuds noga utvalda produkter i aluminium, rostfritt stål, trä och skinn. Det är material som inte enbart garanterar god kvalitet och känsla, utan också ger din gåva en extra dimension efter lasergravering av logotyp eller personnamn.

Quickbutton

Vi erbjuder er en mångsidig och komplett hantering för dina namnskyltar; avrop, direktleverans eller lagerhållning. Våra verktyg finns där för att komplettera och effektivisera din affärsverksamhet.

Cameo Golf

Här hittar du alla golfprodukter som du använder till ditt  golfevent och som GiveAways till kunder och personal. Varje bortslagen golfboll är en marknadsföringsåtgärd!