Facebook

Instagram

Sigillet

Profil & presentreklam

Presentreklam

I vårt presentreklamsortiment kan vi erbjuda allt ifrån pennor och suddgummin till golfbagar och kristallvaser. Vi använder oss av välrenommerade leverantörer för att kunna få den kvalité som vi vill leverera. Våra leverantörer skall vara kvalitetssäkrade, skall arbeta på ett sätt som är sunt för miljön och skall vara kostnadseffektiva. Detta genomsyrar även vår organisation.

Sagaform

Sagaform är ett av de ledande varumärkena inom utveckling, distribution och marknadsföring av Nordisk design. Produkterna utvecklas av ledande formgivare och har en svensk formgivartradition som grund. Företaget ingår i New Wave Group AB tillsammans med bolag som Orrefors Kosta Boda, Sea Glasbruk och Craft. Låt dig inspireras av Sagaforms katalog 2022 här!

Only Design

Only Designs nya Vår/Sommar katalog 2022 är klar!
I år har vi många nyheter att erbjuda er, så som:
Urbanista – som erbjuder en unik kollektion av hörlurar och högtalare för liv i rörelse.
Xiaomi – när ni på ett lätt sätt vill ta er runt på El scooter.
Cheetah Bikes - från Holland - levererar trendiga cyklar av hög kvalitet till dig som vill cykla med stil.
Only Golf & Only Promotion Sweets

Vi är väldigt stolta över våra varumärken:
Dorre Home, Boncoca, Gynning Design, Swedish Fika, Urbanista, Xiaomi, Cheetah Bikes, Blomus, Leonardo, Koziol m.fl.

Katalogen ser du här!

Magasin

Magasin, är precis som namnet antyder, en vän av varumärken. Idag har Magasin en stor portfölj av välkända varumärken med hög kvalitet. För oss har kvalitet alltid varit en av de ledande principerna som styr vår verksamhet. Magasin är ingen ny stjärna på himlen men har funnits sedan 1971, även om sortimentet och aktiviteten har ökat sedan dess, fortsätter själen och hjärtat i verksamheten. Här hittar du Magasins hela sortiment.

Bercato

Bercato är en grossist med designade hemtextila produkter som är utmärkta för profilering, presenter som är kul att ge bort och presenter som är kul att få. Bercato leverar alltifrån badlakan och kylbagar till friskvårdsprodukter och miniräknare. Se sortimentet här!

Prodir

Under de senaste trettio åren har Prodir producerat pennor för profilering. Prodir menar att reklamproduktens kvalité är ett meddelande i sig självt, och att kvalité samt kreativitet är viktigt för att hålla budskapet trovärdigt. Här tittar du mer inspiration!

Xindao

Innovation och hållbarhet är två nyckelord för vårt samhälle och vårt företag. Båda nyckelorden har alltid funnits i Xindaos DNA så det är självklart att dessa element finns med i kollektionen 2022.

SE årets katalog här!

Ingli

Varusortimentet består av reklampennor, konferensmappar och mindre give aways som visitkortsfodral och liknande. Ingli Sweden tillhandahåller ett heltäckande sortiment både av prisvärda plastpennor och mer exklusiva metallpennor. Här hittar du reklampennor.

For successful business

For successful business erbjuder ett urval av funktionella produkter i utsökt design och av hög kvalitet. Samtliga är tillverkade och designade så att lasergravyr ska framträda på ett så tilltalandesätt som möjligt. Här erbjuds noga utvalda produkter i aluminium, rostfritt stål, trä och skinn. Det är material som inte enbart garanterar god kvalitet och känsla, utan också ger din gåva en extra dimension efter lasergravering av logotyp eller personnamn. Se hela produktsortimentet här.

Cameo Golf

Här hittar du alla golfprodukter som du använder till ditt  golfevent och som GiveAways till kunder och personal. Varje bortslagen golfboll är en marknadsföringsåtgärd! OBS! nu har vi även Padel produkter i sortimentet!  Se hela golfsortimentet här!

Quickbutton

Vi erbjuder er en mångsidig och komplett hantering för dina namnskyltar; avrop, direktleverans eller lagerhållning. Våra verktyg finns där för att komplettera och effektivisera din affärsverksamhet. Läs mer här!