Facebook

Instagram

Sigillet

Profil & presentreklam

Sigillet AB

Sigillet etablerades 1936 och har sedan dess arbetat för att stärka sina kunders varumärken genom att stötta med rätt produkter i varumärkesstrategier och profilvaror.

Under alla de år som gått har vi strävat efter att hitta det bästa sättet att uppfylla våra kunders önskemål. Vi har kommit fram till att det inte handlar om att man ska vara billigast eller snabbast, inte i det långa loppet. Det viktigaste är produktens värde och leveranssäkerhet. Profilering handlar inte om dra på sig kostnader, det handlar om att investera i sitt eget varumärke och att se långsiktigt. Där finns vi på plats för dig.

Vi hanterar vår allt mer omfattande internethandel genom vår sida profileranu.se Där du hittar ett brett sortiment av profilvaror.

Vi är ett av de få profil- och reklamföretagen i landet som tillhandahåller produkter ur alla produktgrupper; profilkläder, presentreklam, arbetskläder, bildekor , mässmontrar samt skylt- och displayprodukter. Vår styrka är vår bredd. och det är en stor fördel för dig som kund. Du behöver inte vända dig till fler leverantörer.

Med vår hjälp kan du stärka ditt varumärket och ge dina kunder intryck av ett starkt och välprofilerat företag. Oavsett om du använder våra produkter som komplement eller för att bygga en helt egen strategi kommer du att se effektiva resultat.

Kort och gott stärker vi ditt varumärke!

Några av våra kunder genom åren:
ABB, Berglunds Åkeri, Bilia, BT, Cramo, FM Reklam, AB Karl Hedin Railcare, Volvo, ÅF Konsult.