ï»ż
  Aktuellt
HÀr kommer aktuella företags-nyheter att presenteras.
block-footer
  Kampanjer
Inga kampanjer för tillfÀllet!
block-footer

Sigillet AB

Sigillet etablerades 1936 och har sedan dess arbetat för att stÀrka sina kunders varumÀrken genom att utbilda och stötta med rÀtt produkter i varumÀrkesstrategier och profilvaror.

Under alla de Är som gÄtt har vi hela tiden strÀvat efter att hitta det bÀsta sÀttet att tillfredstÀlla vÄra kunder. Och vi har kommit fram till att det inte handlar om att man ska vara billigast eller snabbast, inte i det lÄnga loppet. Det viktigaste Àr produktens vÀrde och leveranssÀkerhet. Profilering handlar inte om ta pÄ sig kostnader, det handlar om att investera i sitt eget varumÀrke och att se lÄngsiktigt. Vi Àr riktiga mÀnniskor som finns pÄ plats för dig.

De senaste Ärens allt mer omfattande internethandel hanterar vi pÄ vÄr sida profileranu.se dÀr du hittar ett brett bassortiment av varor till rÀtt förutsÀttningar.

NÄgra av vÄra kunder:
Cramo, FM Reklam, Berglunds Åkeri, AB Karl Hedin, Bilia, ÅF Konsult, Volvo, IDS, PFI Racing

VÄr styrka vÄr bredd och den genuina kunskapen om kunders behov. Vi Àr ett av de fÄ profil- och reklamföretagen i landet som tillhandahÄller produkter ur alla produktgrupper, profilklÀder, presentreklam samt skylt- och dekorprodukter. Dessutom har vi ett rejÀlt utbildningsprogram. Det Àr en stor fördel för dig som kund, du behöver inte komplettera dina bestÀllningar frÄn andra leverantörer.
Vi Àr den totala lösningen!

Med vÄr hjÀlp kan du stÀrka, inte bara ditt och dina medarbetares band med varumÀrket, utan Àven dina kunders intryck av ett starkt och vÀlprofilerat företag. Oavsett om du anvÀnder vÄra produkter som komplement till befintliga strategier eller för att bygga ett helt produktsortiment kommer du att se effektiva resultat.

Kort och gott stĂ€rker vi ditt varumĂ€rke genom att anvĂ€nda oss av smart kommunikation med “goodwill”-skapande produkter.

ï»ż